Van Nederlandse marktleider naar top 5 Europese Property Manager

Brussel, België, 7 april , 2021 – Met jarenlange ervaring op Hollandse bodem is MVGM halverwege 2019 toegetreden tot de top van Europese Property Managers door de overname van JLL’s Property Management activiteiten. Tijdens de verwelkoming van 500 nieuwe medewerkers in 10 landen en het openen van meer dan 20 nieuwe buitenlandse kantoren, heeft MVGM altijd dezelfde focus gehad: de beste vastgoeddienstverlener zijn voor haar klanten in Nederland en diezelfde leidende marktpositie bereiken op Europees niveau.

Partnerships in Frankrijk, Italië en de UK

Managing Director Maarten de Haas versterkt het MVGM Bestuur sinds 1 januari 2020. Hij zette de ontwikkeling van MVGM voort door de internationale aanwezigheid uit te breiden met samenwerkingsverbanden in Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. “Onze klanten zoeken lokale aanwezigheid en lokale kennis gecombineerd met een internationaal karakter waardoor grensoverschrijdende teams naadloos met elkaar samenwerken.”

Uitbreiding van de internationale dienstverlening met Woningbeheer

De vastgoedportefeuille die JLL MVGM naliet bestaat voornamelijk uit commercieel vastgoed. MVGM ziet een sterk toenemende interesse van investeerders voor het verwerven van residentieel vastgoed. Met tientallen jaren ervaring in woningbeheer in Duitsland en Nederland, is het voor MVGM een logische keuze om internationaal krachten te bundelen in projectteams met lokale vastgoed en woningbeheer experts. Met een solide infrastructuur, een uitstekend technologieplatform en een ondernemend team slaagde MVGM erin om het dienstenaanbod voor woningbeheer voortvarend uit te rollen in de andere 8 landen. Naast Duitsland en Nederland. Als gevolg hiervan heeft MVGM sinds het laatste kwartaal van 2020, in diverse landen, verschillende mandaten gewonnen.

Nieuwe residentiële mandaten in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Roemenië

Naast de aanhoudende groei van de activiteiten in Nederland en Duitsland, heeft MVGM onlangs verschillende mandaten verworven in Spanje, Portugal en Roemenië. MVGM beheert in die landen voornamelijk appartementen en eengezinswoningen. Beleggers willen hun investeringsbereik verbreden door woningen aan hun portefeuilles toe te voegen. MVGM European Residential Operations Manager Bas van Winden: “Het is een genoegen om met onze sterk gemotiveerde teams in heel Europa samen te werken in de woningbranche. Samen hebben we het beheer van residentieel vastgoed op de lokale markten opgezet en de Europese regelgeving inzake gegevensbescherming en lokale huisvestingswetgeving geïmplementeerd in onze diensten. Dit grote succes van het verwerven van meerdere mandaten toont aan dat beleggers zich ervan bewust zijn dat het beheer van residentieel vastgoed geen gemakkelijke taak is. MVGM bedient investeerders niet alleen met het behalen van een hoger rendement op hun investering, maar we zorgen er ook voor dat huurders zich veilig en thuis voelen in onze gebouwen. ” Het Spaanse MVGM-team werkt voor de woningportefeuille van verschillende investeerders. Het gehele vastgoedbeheerproces wordt uitbesteed aan MVGM van woninghuur tot en met het eerste aanspreekpunt voor de huurders. De Spaanse MVGM-directeur Elisa Navarro: “Doordat wij de operationele activiteiten van de residentiële investeringen voor onze rekening nemen, kan onze klant zich concentreren op zijn kernactiviteiten terwijl wij bijdragen aan hun optimale investeringsrendement. Met onze lokale aanwezigheid en kennis, gecombineerd met onze beste internationale woonervaringen in zijn klasse, zijn we ons terdege bewust van de behoeften en verwachtingen van de huurders. Of we nu studentenhuisvesting, seniorenwoningen of sociale huurwoningen beheren, we dragen zo goed mogelijk bij aan de leefomgeving van de huurders. En onze experts staan ​​klaar om meer investeerders en residentiële huurders van dienst te zijn. ”

Lokale, regionale en internationale aanwezigheid en kennis

De Haas “we hebben de geweldige kans om samen te werken met onze klanten en huurders in de veranderende woningmarkt in Europa en doen dit met een breed scala aan opdrachtgevers waarbij de relatie langzaam maar zeker verschuift van opdrachtgever – opdrachtnemer naar gelijkwaardig partnership.
error: Alert: Content selection is disabled!!