Offerte op maat

Bedankt voor uw interesse in MVGM VvE. Vul het onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend een digitale offerte die volledig is afgestemd op uw behoeften. Het aanbod dat wij doen kunnen wij verder toelichten in een persoonlijk gesprek met een van onze VvE experts.

Home > Real Estate Services > Servicios Técnicos

"*" señala los campos obligatorios

Geslacht*
Naam*
Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

VvE Beheer

Het team van MVGM VvE beheert meer dan 3.300 Verenigingen van Eigenaars met 99.000 appartementsrechten in heel Nederland.

Home > Vastgoeddiensten > VvE Beheer

Welk pakket past het beste bij jouw VvE?

Onze jarenlange ervaring in het vastgoedmanagement heeft ons geleerd wat de belangrijkste wensen en behoeften van VvE’s zijn. Duidelijk is dat er geen algemeen VvE-beheerprogramma bestaat. Elke VvE is uniek en geholpen met maatwerk. MVGM maakt het u daarom zo makkelijk en flexibel mogelijk. Kiest u voor het beheer van MVGM VvE dan kiest u voor het gemak en de zekerheid van onze beheerpakketten.

VvE Beheer Plus

Wel in het bestuur, maar MVGM regelt vergaderingen en administratieve zaken

Kenmerken
 • Vaste accountmanager en technisch manager
 • 1x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
 • 1x per jaar technische schouw
 • 1x per jaar bijwonen van een bestuursvergadering
 • Maandelijks telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
 • Verzekeringen en schadeafhandeling
Offerte aanvragen Lees de VvE Beheer Plus ervaring

VvE Beheer Premium

Een druk leven dus liever alle VvE zaken laten regelen door MVGM.

Kenmerken
 • Vaste accountmanager, technisch manager en financieel medewerker
 • Wekelijks telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
 • 1x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
 • 2x per jaar bijwonen van een bestuursvergadering
 • 2x per jaar technische schouw en opmaken rapport
 • Opstellen visieplan
Offerte aanvragen Lees de VvE Beheer Premium ervaring

VvE Beheer Excellent

Alle zaken van de VvE zoals het financiële stuk, het bestuur, de vergaderingen, het geregel, vrijwel alles wordt door MVGM gedaan.

Kenmerken
 • Vaste accountmanager, technisch manager en financieel medewerker
 • Wekelijks telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
 • Maandelijks dagdeel aanwezig op complex
 • 2x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
 • 4x per jaar technische schouw en opmaken rapport
 • Opstellen visieplan
Offerte aanvragen Lees de VvE Beheer Excellent ervaring

VvE Beheer Klein Compleet

Wel tijd om de VvE voor te zitten, maar wel kunnen terugvallen op een pakket van MVGM dat breed ondersteunt. Wel tijd om de VvE voor te zitten, maar wel kunnen terugvallen op een pakket van MVGM dat breed ondersteunt.

Kenmerken
 • Pakket voor VvE’s met maximaal 12 appartementen
 • Vast aanspreekpunt bij MVGM
 • Maximaal 1x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
 • Online VvE Portaal voor eigenaren
 • 24/7 storingsonderhoud en basis technisch beheer
Offerte aanvragen Lees de VvE Beheer Klein Compleet ervaring

VvE Beheer Start

Hou zelf veel taken in de hand, maar laat het financiële gedeelte door MVGM regelen.

Kenmerken
 • Online VvE Portaal voor eigenaren en bestuur
 • De gehele administratie inclusief opmaken jaarrekening
 • Een vast aanspreekpunt voor het bestuur
 • Ieder kwartaal telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
 • Debiteurenbeheer
 • Vergaderstukken digitaal klaarzetten voor alle leden
Offerte aanvragen Lees de VvE Beheer Start ervaring

VvE Beheer Selectief

Hou zelf controle over bepaalde taken, maar met de ondersteuning van MVGM.

Kenmerken
 • Vaste accountmanager
 • 1x per jaar organiseren en bijwonen vergadering
 • 24/7 storingsonderhoud
 • Advies en afsluiten onderhoudscontracten
 • Om de maand telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
 • Online VvE Portaal voor eigenaren en bestuur
Offerte aanvragen Lees de VvE Beheer Selectief ervaring
Wist u dat MVGM VvE meer dan 3.300 VvE’s in Nederland beheert? De doelstelling van alle VvE’s is gelijk, namelijk regie houden over het vastgoed. De wijze waarop verschilt. Wellicht beheert u zelf alleen de financiële middelen en de administratie en laat u de jaarrekening en begrotingen over aan een andere partij. Misschien voert u zelf inspecties van het gebouw uit en laat u storingen door anderen oplossen. En wie weet, besteedt u het volledige bestuur uit aan een derde partij.
De wijze waarop het beheer is ingevuld verschilt en is afhankelijk van hoe uw VvE is ingericht. Hoeveel specifieke kennis, tijd en financiële speelruimte is er? Maar ook de grootte van uw VvE verschilt en daarmee de mogelijkheden die u heeft.
Onze jarenlange ervaring in het vastgoedmanagement heeft ons geleerd wat de belangrijkste wensen en behoeften van VvE’s zijn. Duidelijk is dat er geen algemeen VvE-beheerprogramma bestaat. Elke VvE is uniek en geholpen met maatwerk. MVGM maakt het u daarom zo makkelijk en flexibel mogelijk. Kiest u voor het beheer van MVGM VvE dan kiest u voor het gemak en de zekerheid van onze beheerpakketten.

Over ons

MVGM VvE is een gespecialiseerd team binnen MVGM. Het team van ruim 150 collega’s beheert meer dan 3.300 Verenigingen van Eigenaars met 99.000 appartementsrechten in heel Nederland. Onze accountmanagers en technisch managers zijn lokaal aanwezig en bekend met de regio door onze 12 vestigingen verspreid door het land.  Deze lokale teams werken samen met een aantal centrale afdelingen die vanuit het MVGM-hoofdkantoor in Rijswijk werken: afdeling backoffice, afdeling Finance, afdeling Customer Care voor alle reparatieverzoeken, MVGM Assurantiën en MVGM Inkoop. Hier werken gespecialiseerde medewerkers die onze klant nog beter kunnen adviseren over deze VvE deelprocessen.

Missie en Visie

MVGM VvE beheert al ruim 50 jaar Verenigingen van Eigenaars. Voor meer dan 3.300 VvE’s, klein en groot, is het team dagelijks in de weer. Elke VvE is anders en daarom helpt MVGM de VvE’s precies met waar zij behoefte aan hebben. Bij MVGM VvE staat de klant op nummer 1. Daarom heeft MVGM VvE als missie: Klantgericht & Deskundig VvE Beheer. MVGM VvE adviseert en begeleidt VvE’s om samen de juiste keuzes te maken m.b.t. duurzaamheid, optimalisatie van woongenot en nog veel meer.  De visie voor de komende jaren is: Samen maken we VvE’s toekomstbestendig.

In de video vertellen we meer over de nieuwe missie en visie van MVGM VvE.

Kwaliteitswaarborging in ons VvE beheer

MVGM VvE waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening door certificeringen, samenwerkingsverbanden en door de constante zoektocht naar verbetering van onze dienstverlening en van onze processen.

SKW gecertificeerde VvE beheerder

Uniek voor MVGM VvE is ook de landelijke SKW certificering als beheerder van Verenigingen van Eigenaars. De afkorting SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Het SKW productcertificaat van MVGM VvE is gedocumenteerd onder het nummer SKW.008791.07.NL in de categorie BRL 5016. We worden jaarlijks getoetst in het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Lid van Vastgoed Management Nederland

Als onderdeel van MVGM Vastgoedmanagement is MVGM VvE lid van Vastgoed Management Nederland (ofwel VGM NL). Hiermee borgen we de kwaliteit van onze werkprocessen. Op de dienstverlening van MVGM VvE zijn de Algemene branchevoorwaarden beheer Verenigingen van Eigenaars volgens het model van VGM NL van toepassing.

Lees meer over de certificeringen, lidmaatschappen en samenwerkingsverbanden van MVGM.

Unieke samenwerking met VVE manager

We zijn enthousiast over een unieke samenwerking met de VvE manager. VVE manager is een concept voor kleinere VvE’s die zelf een VvE willen beheren en de kosten van het beheer te verlagen door een efficiënte werkwijze. VVE manager biedt een online omgeving aan met een dashboard waar u in één oogopslag kan zien hoe uw Vereniging van Eigenaars ervoor staat. Hoe ziet de begroting van de VvE eruit, staan er vergaderingen en groot onderhoudsactiviteiten op de planning? En u kan zelfs via VVE manager uw stem uitbrengen op besluiten die uw VvE online wil nemen.

VVE manager biedt verschillende pakketten aan, u kan ‘zelf beheren’, of samen beheren waarbij u hulp ontvangt bij vragen over onderhoud, bestuur, organisatie en meer. Of u kan laten beheren waarbij u keuzes maakt uit de diensten van MVGM VvE die passen bij uw VvE. Wanneer u kiest voor ‘samen beheren’ staat MVGM VvE u bij in het beheren van uw VvE.

Betrokken, resultaatgerichte, innovatieve en kwalitatieve dienstverlening

Alle medewerkers van MVGM werken in lijn met de kernwaarden die zijn samengevat in de term BRIK, dit staat voor: Betrokken, Resultaatgericht, Innovatief en Kwaliteit. U kan meer lezen over onze kernwaarden en hoe MVGM dit naar de praktijk vertaald via de BRIK kernwaarden. Wat uniek is voor MVGM VvE en ook aansluit op de MVGM kernwaarden, is dat wij onze maatschappelijke betrokkenheid óók tonen doordat we Business Friend van War Child zijn. Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien, vrij van angst en geweld. War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden met traumaverwerking en wij mogen daar met een vast bedrag per maand ook aan bijdragen als trotse Business Friend van War Child. In 2018 hebben we met alle Business Friends bij elkaar 3.646 kinderen het hele jaar kunnen helpen. Van kinderen in Colombia tot aan Afghanistan en van vluchtelingen uit Syrië tot aan kinderen in Democratic Republic Congo. Wilt u meer weten over MVGM VvE, over onze kwaliteitsborging of over onze dienstverlening? Neem contact op met onze afdeling Customer Care, zij vertellen u graag meer en verwijzen u desgewenst door naar de juiste persoon binnen ons team.

De lokale VvE beheerder die het verschil maakt

Onze accountmanagers en technisch managers zijn lokaal aanwezig en bekend met uw regio door onze 12 vestigingen verspreid door het land. Hierdoor is er altijd een kantoor van MVGM VvE bij u in de buurt. Klik op een stad bij u in de buurt en bekijk wat onze lokale teams voor u kunnen doen.

Heeft u interesse in ondersteuning bij het beheer van uw VvE beheer?

Offerte aanvragen

Nieuws & Blogs

MVGM VvE beheert al sinds 1953 Verenigingen van Eigenaars. Het VvE beheer werd in 1953 op een andere manier gedaan dan nu. MVGM VvE gaat met de tijd mee en probeert continue te vernieuwen. De lancering van nieuwe pakketten, een nieuwe missie en visie, tips m.b.t. duurzaamheid. Door de jaren heen is er veel veranderd. Hieronder leest u alle MVGM VvE nieuwsberichten waar dit soort onderwerpen en andere onderwerpen aan bod komen.

Veelgestelde VvE vragen

Wij zijn dagelijks bezig met het beheren van VvE’s, werken met meerjarenonderhoudsplannen en kennen de wet- er regelgeving die van toepassing is op Vereniging van Eigenaars. Maar misschien zijn er termen of werkwijzen die u niet helemaal bekend zijn. Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden:

Ga naar veelgestelde vragen

Ons team

Ryan Aalbregt

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Rob van Aalst

Accountmanager

r.van.aalst@mvgm.nl +31(0)6 30 48 24 00

Rik Aalten

Accountmanager

h.aalten@mvgm.nl +31(0)6 25 08 60 10

Krishnakoemarie Ajodhia

Finance administrator

k.ajodhia@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 60

Lisa van den Akker

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Johanna van Asselt – Witjes

Accountmanager

j.van.asselt@mvgm.nl +31(0)6 10 87 62 82

Samera Azdoud

Accountmanager

s.azdoud@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Tim Bakker

Business Development Manager

t.bakker@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Krista Bakker

VvE Beheerder

k.bakker@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Nayzia Balentien

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 4525

Ayse Bayrak

a.bayrak@mvgm.nl

a.bayrak@mvgm.nl +31 (0)88 432 4525

Roelien Benjamins

Vestigingsmanager

gr.benjamins@mvgm.nl +31(0)6 23 36 56 70

Richard van den Berg

Projectmanager

r.vanden.berg@mvgm.nl +31 (0)6 13 53 42 48

Loubna Berrada

Accountmanager

l.berrada@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Joanna Biccai

Accountmanager

j.biccai@mvgm.nl +31 (0)6 82 57 15 77

Anouk Biemans

Accountmanager

acpm.biemans@mvgm.nl +31 (0)6 25 08 65 07

Alain Biever

Business Development Manager

ae.biever@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Suyata Biharie

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 4525

Wouter Bloemberg

Accountmanager

wm.bloemberg@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Dave Blok

Finance administrator

dmr.blok@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 60

Dennis de Boer

Teamlead Finance

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 4525

Grethi Bontsema

Accountmanager

gi.bontsema@mvgm.nl +31(0)6 12 54 87 60

Cornelis Boon

Technisch Manager

c.boon@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Ernst-Jan van den Bosch

Accountmanager

ej.vanden.bosch@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Sander Boshuizen

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Meinie Bosker

Technisch Manager

m.bosker@mvgm.nl +31(0)6 57 17 53 24

Alain Bosten

Accountmanager

ahe.bosten@mvgm.nl +31(0)6 83 17 49 26

Gaston Bosten

Accountmanager

gjg.bosten@mvgm.nl +31(0)6 13 27 91 00

Sergio Bottse

Technisch Manager

s.bottse@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Riemer de Braak

Vestigingsmanager

rs.de.braak@mvgm.nl +31(0)6 82 49 47 36

Steven de Bruyne

Accountmanager

sjp.de.bruyne@mvgm.nl +31 (0)6 22 15 45 66

Lielie Chan

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Bharat Chotkan

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Bob Coolen

Accountmanager

bwmc.coolen@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Peter Cramers

Technisch Manager

pjm.cramers@mvgm.nl +31 (0)6 83 20 14 82

Ilknur Dagli

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Victor Van Dam

Accountmanager

vajf.van.dam@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Enisa Delic

Finance administrator

kwaliteitsbureau.vve@mvgm.nl. +31 (0)88 432 49 56

Werner Dijkgraaf

Accountmanager

w.dijkgraaf@mvgm.nl +31 (0)6 10 79 42 12

René Doornink

Technisch Manager

r.doornink@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Belinda Dorsman

Finance administrator

overdrachten.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 08

Yorick Dumont

Accountmanager

yap.dumont@mvgm.nl +31(0)6 83 01 91 06

Esra Durmaz

Finance administrator

e.durmaz@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 60

Henry Eenkhoorn

Technisch Manager

hj.eenkhoorn@mvgm.nl +31 (0)6 83 80 16 95

Melih-can Eyiz

Accountmanager

mc.eyiz@mvgm.nl +31 (0)6 82 71 11 05

Robin Fitter

Technisch Manager

r.fitter@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Nadine Friedrich

Accountmanager

n.friedrich@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Daniel Giezenberg

Accountmanager

d.giezenberg@mvgm.nl +31(0)6 51 41 72 34

Joris Griffioen

Manager Innovatie & Kwaliteit

jj.griffioen@mvgm.nl +31(0)6 12 76 14 02

Robin Groenendijk

Accountmanager

r.groenendijk@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Ilona Grondman

Accountmanager

i.grondman@mvgm.nl +31 (0)6 57 75 94 87

Rudie de Haan

Technisch Manager

r.de.haan@mvgm.nl +31(0)6 10 50 08 43

Melvin Hardon

Teamlead Finance

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Ruud Haring

Technisch Manager

rcg.haring@mvgm.nl +31(0)6 13 58 10 32

Daphne van Hasselt

VvE Beheerder

dl.van.hasselt@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Myrthe Hermans

Accountmanager

m.hermans@mvgm.nl +31(0)6 51 02 43 63

Kimberly van Herp

VvE Beheerder

k.van.herp@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Chris van Heusden

Accountmanager

cb.van.heusden@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Sander van Hoek

Directeur MVGM VvE

s.van.hoek@mvgm.nl +31(0)6 22 40 22 19

Jeroen van Hoof

Vestigingsmanager

jmc.van.hoof@mvgm.nl +31(0)6 51 56 41 57

Jan-Willem ten Hoopen

Technisch manager

jw.ten.hoopen@mvgm.nl +31(0)6 83 21 24 19

Ingrid Hörster

Accountmanager

ii.horster@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Anjani Jagmohansingh

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Rianne Janssen

Commercieel Manager

mw.janssen@mvgm.nl +31(0)6 11 01 53 41

Manisha Jhingoer

Technisch Manager

mr.jhingoer@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Alessandro de Jonge

VvE Beheerder

a.dejonge@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Marcel Jutte

Technisch Manager

m.jutte@mvgm.nl +31(0)6 13 83 39 94

Arwindh Kalicharan

Accountmanager

a.kalicharan@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Bart Kamerbeek

Manager Backoffice

bf.kamerbeek@mvgm.nl +31(0)6 57 82 12 68

Anis Kaplan

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Canan Karagoz

Finance administrator

c.karagoz@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 60

Serra-Jean Karg

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Robin van Kershaver

Technisch Opzichter

rd.van.kershaver@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Martijn Klinkert

Technisch Manager

m.klinkert@mvgm.nl +31(0)6 25 08 61 48

Sumeyye Kocak

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Melchior van der Kooi

Technisch Manager

me.vander.kooi@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Luna Kuijntjes

Accountmanager

lnm.kuijntjes@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Sheren Lachman

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Steven Lens

Vestigingsmanager

s.lens@mvgm.nl +31(0)6 12 07 53 17

Martine Los

VvE Beheerder

me.los@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Anouk Lucassen

Technisch manager

amj.lucassen@mvgm.nl +31(0)6 53 51 78 09

Valerie Van Lunteren

Vestigingsmanager

vj.van.lunteren@mvgm.nl +31(0)6 82 11 64 22

Arjan van der Made

Service administrator

aaj.vander.made@mvgm.nl +31 (0)88 432 49 56

Stefan Mahieu

Technisch Manager

chwm.mahieu@mvgm.nl +31(0)6 11 01 54 18

Ellen van der Meer

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Stefan Meijer

Service administrator

 backoffice.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 49 56

Monique Moerenhout

Manager Customer Care

m.moerenhout@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Carla Molenaar

Service administrator

 backoffice.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 49 56

Don Montforts

Technisch manager

dfe.montforts@mvgm.nl +31(0)6 51 64 85 44

Edwin Nieland

Technisch Manager

ea.nieland@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Ruud Nortier

Technisch Manager

rrp.nortier@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Nathan Notermans

Technisch manager

n.notermans@mvgm.nl +31(0)6 83 01 33 49

Sander Notermans

Technisch Manager

shl.notermans@mvgm.nl +31(0)6 51 71 40 04

Muzhgan Nouraliev – Eshaqzai

Technisch Manager

m.nouraliev@mvgm.nl +31(0)6 10 62 02 61

Xanté Pablo

VvE Beheerder

xc.pablo@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Pim Pastoor

Technisch Manager

p.pastoor@mvgm.nl +31 (0)6 13 95 58 73

Patrick Pentier

Accountmanager

p.pentier@mvgm.nl +31 (0)6 17 82 71 97

Tijmen Petersen

Accountmanager

t.petersen@mvgm.nl +31 (0)6 57 13 64 47

Ellen Dumay – van der Ploeg

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Troy Post

Service administrator

 backoffice.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 49 56

Peter Potthoff

Accountmanager

p.potthoff@mvgm.nl +31(0)6 83 01 27 13

Lizzy Reijnhout

VvE Beheerder

l.reijnhout@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Marcella van Rest

Service administrator

 backoffice.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 49 56

Martijn Riemersma

Accountmanager

m.riemersma@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Cees van Rijn

Technisch manager

c.van.rijn@mvgm.nl +31 (0)6 25 08 64 63

Hurby Rodrigues Capelo

Technisch Opzichter

hr.capelo@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

John Romeyn

Accountmanager

jta.Romeyn@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Yvette de Roos

Accountmanager

ym.de.roos@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Susanne de Roos

Vestigingsmanager

s.de.roos@mvgm.nl +31(0)6 83 55 35 83

William Rozeboom

Accountmanager

wr.rozeboom@mvgm.nl +31 (0)6 82 94 27 47

Amy Rozema

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Omer Sahin

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Tarkan Sahin

Technisch Manager

t.sahin@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Davut Sarac

Technisch Manager

d.sarac@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Alexandra Schouten

Accountmanager

am.schouten@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Detlef Schuur

Vestigingsmanager

dr.schuur@mvgm.nl +31(0)6 11 01 50 76

Marcel Sondervan

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Sander Staal

Accountmanager

s.staal@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Patrick Stijns

Vestigingsmanager

prc.stijns@mvgm.nl +31 (0)6 11 01 54 27

Rob Stikkelorum

Accountmanager

pr.stikkelorum@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Carola van der Stok – Snijder

Accountmanager

c.vander.stok@mvgm.nl +31(0)6 30 76 97 43

Sunil Tahloe

Accountmanager

s.tahloe@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Bianca Termini

Service administrator

 backoffice.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 49 56

Lars Terwan

Vestigingsmanager

l.terwan@mvgm.nl +31 (0)6 23 42 60 91

Arno Teunis

Accountmanager

ad.teunis@mvgm.nl +31(0)6 25 08 63 43

Frank Teunissen

Accountmanager

f.teunissen@mvgm.nl +31(0)6 10 77 04 36

Roos Toorman

Vestigingsmanager

r.toorman@mvgm.nl +31(0)6 83 26 64 16

Dirk Tuijnman

Technisch Manager

d.tuijnman@mvgm.nl +31(0)6 54 95 61 87

Mert Tuncyurek

Accountmanager

m.tuncyurek@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Danielle van ‘t Veer – Raijmakers

Commercieel Medewerker

d.raijmakers@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Rowan Valk

Accountmanager

r.valk@mvgm.nl +31(0)6 51 62 28 20

Nick Verdonck

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Tim Verstegen

Technisch Manager

tlm.verstegen@mvgm.nl +31(0)6 51 34 78 19

Randy Visser

Service administrator

debiteuren.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 42

Rogier Visser

Accountmanager

rtl.visser@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Rogier Vlaar

Technisch Manager

rcj.vlaar@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Dominique Vonsee

VvE Beheerder

dh.vonsee@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Dylan Wagenaar

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Jan Wagenveld

Team Customer Care

servicedesk.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Veronique van der Wal

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Kelly Willems

Accountmanager

kiie.willems@mvgm.nl +31 (0)6 12 61 05 90

Tigo Willigenburg

Technisch manager

t.willigenburg@mvgm.nl +31(0)6 51 95 42 38

Getty Wiltjer

Accountmanager

g.wiltjer@mvgm.nl +31(0)6 13 55 42 40

Alex van Winden

Vestigingsmanager

ahj.van.winden@mvgm.nl +31 (0)6 22 80 58 81

Clemens Wirjadi

Finance administrator

fa.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 25

Marjolein Zandvliet

Service administrator

overdrachten.vve@mvgm.nl +31 (0)88 432 45 08

Servicios Técnicos

No perdemos de vista el contexto global: Gestión Técnica y de la construcción por MVGM.

Home > Servicios Inmobiliarios > Servicios Técnicos

Asesorar, coordinar, controlar: nuestra gestión de proyectos y construcción de primera categoría

Además del servicio de property management, contamos con equipos técnicos especializados en la gestión de proyectos de construcción que puede llevar a cabo cualquier servicio técnico que precise: Project Monitoring, Project Management, Coordinación de Obras Privativas (ECOP), Servicios de Consultoría Técnica (TDD). Coordinamos la comunicación entre nuestros clientes, proyectistas y todos los integrantes del equipos del proyecto, al tiempo que lideramos los planes de organización, programación, riesgos y costes asociados. Asesoramos, coordinamos, controlamos y creamos procesos listos para la toma de decisiones. Las ventajas son evidentes: como property managers, conocemos en profundidad los inmuebles gestionados, y tenemos acceso a todos los datos relevantes para la búsqueda de las mejores soluciones a cada proyecto. Esto ahorra tiempo, dinero y reduce los riesgos asociados.

Atención: no todos los servicios que ofrecemos están disponibles en todos los países en los que operamos.

Oscar García

Head of Technical Management

o.garcia@mvgm.com +34 647 329 988

Descubra nuestra amplia gama de otros servicios

Asesoramos a nuestros clientes en toda Europa con una serie de servicios individualizados. Nuestros expertos están a su disposición para ayudarle a explotar su propiedad de forma eficiente, agradable para el cliente y sostenible en las siguientes áreas:

Property Management

Como uno de los principales proveedores de servicios integrales de Europa, ofrecemos una completa gestión inmobiliaria comercial y técnica.

Ir a este servicio

Gestión de Centros Comerciales

Los centros comerciales de éxito hoy en día son un mix de compras, servicios y relax.

Ir a este servicio

Gestión de Comunidades de Propietarios

Como líder europeo de referencia en servicios inmobiliarios, somos un socio local de confianza para las comunidades de propietarios.

Ir a este servicio

Comercialización

Somos su solución integral para la comercialización de alquileres

Ir a este servicio

Facility Management

Le apoyamos, para que pueda centrarse en su negocio principal.

Ir a este servicio

Data Dashboarding

Big Data es el futuro. Y nosotros tenemos los conocimientos y la tecnología para aprovecharlo.

Ir a este servicio

ESG

Nos centramos en integrar las prácticas medioambientales, sociales y de gobernanza en todo lo que hacemos.

Ir a este servicio

Asesoramiento Internacional

Europa ofrece grandes oportunidades para la inversión inmobiliaria.

Ir a este servicio